zaterdag 27 september 2014

Waar kefir kopen ?

Er zijn vele bronnen op het internet om aan kefirkorrels te geraken; Echter, sommige van deze bronnen zijn niet altijd betrouwbaar. Als u besluit om uw verse kefirkorrels te kopen van ons, wij garanderen dat de kefirkorrels levensvatbaar en klaar zijn om gezonde kefir te produceren. Bij uitgedroogde korrels kan het veel tijd vergen om de kefirkorrels opnieuw te activeren en te beginnen reproduceren. 

Zorg ervoor dat u de echte kefirkorrels en niet een poedervormige kefirstarter of gedehydrateerde korrels krijgt. Verse actieve melkkefirkorrels is enige authentieke manier om zelf onbeperkt kefir te maken, terwijl de poedervormige starter steeds opnieuw moet worden aangeschaft. 
Het is altijd beter om levende kefirkorrels te kopen dan de uitgedroogd kefirkorrels. Terwijl uitgedroogd kefirkorrels kunnen herstellen en kefir produceren, dan heb je reeds veel melk verspilt om het kweekproces terug op gang te krijgen en het kan maanden duren vooraleer de korrels opnieuw beginnen met groeien.
Zorg ervoor dat u ten minste een eetlepel kefirkorrels krijgt om te starten. Als u alleen maar een theelepeltje krijgt zal het een paar weken kunnen duren vooraleer u zelf voldoende kefir zal kunnen produceren. Wees op uw hoede van goedkope kefirkorrels. Het houden van kefir is iets kostbaar, de kefir moet dagelijks gevoed worden met melk. Als u twijfelt vraag de verkoper hoe de korrels worden opgevoed en hoe ze worden bewaard. Kefirkorrels die worden gekoeld hebben meestal een paar weken nodig om te herstellen en in evenwicht te komen. 
Als u elders melkkefir koopt, vraag dan steeds hoe snel de kefirkorrels verstuurd kunnen worden. Veel mensen die kefir verkopen hebben een wachtlijst van enkele weken.


Melkkefirkorrels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten